Μυρσίνη Λαμπράκη: Ο θάνατος, το bullying και η δύσκολη εφηβεία
Taste

Μυρσίνη Λαμπράκη: Ο θάνατος, το bullying και η δύσκολη εφηβεία

Η Μυρσίνη Λαμπράκη πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Τόσο με τον θάνατο του πατέρα της, όσο και στην εφηβεία της, ενώ έχει βιώσει και bullying.


- Ποια ήταν η πιο τραγική στιγμή στη ζωή σου;
« Ο θάνατος του πατέρα μου, όταν ήμουν 19 χρονών. Ξαφνικά, σε τροχαίο και μαζί με οικογενειακή οικονομική καταστροφή. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο κομμάτι. Βρεθήκαμε να χαθεί ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της οικογένειας. Τότε τελείωνα το πανεπιστήμιο και έπρεπε να δουλέψω για 2 χρόνια για να σπουδάζω. Ταυτόχρονα έπρεπε να στηρίξω και την οικογένεια συναισθηματικά και ψυχολογικά» τόνισε στο Λοιπόν.
-Έχεις κοπιάσει να κρατήσεις τη σιλουέτα σου με τόσους πειρασμούς γεύσεων γύρω σου καθημερινά;
«Πολύ, δεν το κρύβω. Γι' αυτόν το λόγο κάθε πρωί στις 6:45 είμαι στο γυμναστήριο. Περνάω και περιόδους που προσέχω πάρα πολύ τι τρώω, κάτι πολύ δύσκολο, όταν κάθε βράδυ έχεις προσκλήσεις για φαγητό. Είναι βασανιστήριο. Προσέχω πολύ. Υπήρξα παχουλή ως έφηβη και δεν θέλω να το ξαναζήσω, γιατί υπάρχει ο ρατσισμός ακόμα και σε αυτό, το bullying.»
- Αντιμετώπισες ανάλογο ζήτημα;
«Τότε, στην εφηβεία, ναι. Σε ηλικία 15 ετών ήμουν 80 κιλά, εκεί αντιμετώπισα το bullying. Αισθάνομαι καλά έτσι όπως είμαι τώρα. Κάνω διατροφή, είναι τραγικό όταν είσαι όλη μέρα μέσα στο φαγητό. Στο κρεβάτι μου δίπλα ή στην τουαλέτα, αν έρθεις και δεις, υπάρχουν περιοδικά και βιβλία μαγειρικής. Ασχολούμαι 24 ώρες το 24ωρο..Στο σπίτι μαγειρεύω, δεν παίρνω φαγητό απέξω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved