Ηλίας Μαμαλάκης: «Το βλέπω πολύ χαριτωμένο και πολύ πρωτότυπο αυτό που θα κάνει ο Γρηγόρης»
Taste

Ηλίας Μαμαλάκης: «Το βλέπω πολύ χαριτωμένο και πολύ πρωτότυπο αυτό που θα κάνει ο Γρηγόρης»

Στην εκπομπή «Τα λέμε», φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο σεφ μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Το βλέπω πολύ χαριτωμένο και πολύ πρωτότυπο σε σχέση με ότι κυκλοφορεί. Ο Έκτορας είναι πολύ αγαπημένος μου φίλος και παρά την εικόνα που έβγαλε στην εκπομπή που έκανε στον Alpha, είναι ένα πολύ γλυκό παιδί με χρυσή καρδιά. Τον Αρναούτογλου τον αγαπάω πολύ, από πολύ παλιά. Νομίζω ότι θα πάει καλά η εκπομπή. Γιατί είναι οι γιοι, είναι οι μαμάδες είναι ένας καταξιωμένος σεφ, είναι ο νούμερο ένα σεφ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, έχει πάρει το ανώτατο βραβείο στους «Χρυσούς Σκούφους». Το μαγαζί του στην Κέρκυρα είναι το νούμερο ένα εστιατόριο στην Ελλάδα.

Ο Έκτορας εκτός από τη δουλειά που έκανε τότε με τον κακό μάγειρα, δεν έχει κάνει άλλη. Επομένως εγώ νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα έχει έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, τον αληθινό, τον καλό του χαρακτήρα που είχε πάντοτε. Με τον Έκτορα γνωριζόμαστε οικογενειακώς. Ξέρω τη γυναίκα του, τον μπαμπά του, τη μαμά του, λέμε πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση μας είναι πολύ προσωπική.

Ο Αρναούτογλου έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και επί σειρά ετών έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα. Η ζωή στην τηλεόραση είναι σκληρή, μία έτσι, μία γιουβέτσι, μία κοκορέτσι... Είναι μία σταθερή αξία, ότι κάνει το κάνει καλά και αυτή τη στιγμή ξεκινάνε κάτι πολύ καλό. Η έννοια ότι είναι η μάνα και καθοδηγεί τον γιο, γίνεται ένας ανταγωνισμός με την συνταγή, έχουν έναν διαπρεπή σεφ που κρίνει ποιος είναι ο καλύτερος και έναν παρουσιαστή, ο οποίος ιντριγκάρει την κατάσταση, είναι ωραίο παιχνίδι και θα πάει πολύ καλά», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved