Έκτορας Μποτρίνι: «Προσωπικά μάγειρας γεννήθηκα και μάγειρας θα πεθάνω»
Taste

Έκτορας Μποτρίνι: «Προσωπικά μάγειρας γεννήθηκα και μάγειρας θα πεθάνω»

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει το επάγγελμα του chef να παίρνει τα... πάνω του, ενώ και στην τηλεόραση όλο και περισσότερα νέα πρόσωπα εμφανίζονται και προτείνουν τις συνταγές τους.

«Προσωπικά δεν έχω τέτοια προβλήματα και ανασφάλειες, γιατί γνωρίζω το αν είμαι ή όχι καλός μάγειρας. Από 'κει και πέρα, ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Μπορεί στο γυαλί να... κλέβει κάποιος που δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις και την απαιτούμενη τεχνική, όμως, όταν μπει στην κουζίνα, εκεί δεν μπορεί να κλέψει και να μπαλώσει τα πράγματα» τόνισε στο TV Έθνος ο Έκτορας Μποτρίνι.
-Χρησιμοποιήσατε τη λέξη «μάγειρας», την ώρα που πολλοί συνάδελφοί σας αν δεν τους αποκαλέσεις «chef» μπορεί και να σου κλείσουν το τηλέφωνο.
«Αυτά είναι αστεία πράγματα και έχουν να κάνουν με την παιδεία που κουβαλά ο καθένας. Προσωπικά μάγειρας γεννήθηκα και μάγειρας θα πεθάνω. Αν έχεις το δικό σου εστιατόριο και είσαι ιδιοκτήτης, επιχειρηματίας, πάνω απ' όλα είσαι μάγειρας. Αν είσαι υπάλληλος ή απλά μπορεί να ηγείσαι μιας κατάστασης, μπορεί να είσαι και... chef. Aν και έχω βραβευτεί πολλές φορές, πάντα θα νιώθω μάγειρας, η δουλειά μου θα είναι η κουζίνα και το άγχος μου το πώς μπορώ να περιποιηθώ τον κόσμο όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.»
-Πιο... ιδεαλιστής πεθαίνεις!
«Μία φορά ιδεαλιστής για πάντα ιδεαλιστής. Είμαι ρομαντικός με τη δουλειά μου, γι' αυτό και εξακολουθώ να προσπαθώ να υπηρετήσω την υψηλή γαστρονομία σε μια χώρα που καταρρέει. Ολοι δίνουμε μάχη και ελπίζουμε για το καλύτερο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved