Παπαλαζάρου: «Ρώτησαν τα παιδιά μου ποιο είναι το όνομά μου και απαντούσαν skype»
Taste

Παπαλαζάρου: «Ρώτησαν τα παιδιά μου ποιο είναι το όνομά μου και απαντούσαν skype»

Η επιστροφή στην Ελλάδα για τον Τάσο Παπαλαζάρου αλλά και την οικογένειά του δεν ήταν και τόσο... εύκολη. Πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά την απότομη αλλαγή περί βάλλοντος κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα;

«Η επιστροφή στην Ελλάδα ήταν πιο εύκολη. Ο μεγάλος δυσκολεύτηκε πολύ όταν στα τρία του χρόνια πήγε από την Ελλάδα στον Καναδά κι από ελληνικό σχολείο σε καναδικό. Του μιλούσαν αγγλικά, τα οποία βεβαία καταλάβαινε καθώς η μητέρα του του μιλούσε αγγλικά, αλλά απαντούσε στα ελληνικά, γιατί του ερχόταν πιο εύκολο να εκφραστεί σε αυτήν τη γλώσσα. Φυσικά, δεν τον καταλάβαιναν, κι εκεί, ορισμένες φορές, γινόταν λίγο πιο επιθετικός. Σε λιγότερο όμως από δύο μήνες, μιλούσε άψογα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Όταν πηγαίνατε στον Καναδά, τα παιδιά σας γνώριζαν;
«Το πρόσωπο ναι, το όνομα μου όμως... Τους ρωτούσαν για καιρό το όνομα του μπαμπά και απαντούσαν «skype».
-Τόσο το επάγγελμα της συζύγου σας —είναι πλαστική χειρουργός- όσο και το δικό σας δεν σας επιτρέπουν να βλέπεστε πολλές ώρες την ημέρα. Αυτό είναι καλό;
«Εννοείται πως είναι καλό. Στην αρχή, όταν πρωτοάνοιξε το ιατρείο της στην Αθήνα, ακριβώς δίπλα μου και είχαμε κοινούς ασθενείς, το βράδυ που συναντιόμασταν στο σπίτι δεν συζητούσαμε... Κάναμε meetings. Γρήγορα όμως το σταματήσαμε και πλέον για δουλειά μιλάμε στη δουλειά και για τα υπόλοιπα στο σπίτι.»
-Τα παιδιά ποιος τα προσέχει;
«Όλοι έχουν ενεργό ρόλο. Ευτυχώς! Έχουμε γυναίκα σε σταθερή βάση και συχνά επισκεπτόμαστε παππούδες και γιαγιάδες στη Δράμα και την Καβάλα. Χαίρονται οι παππούδες που βλέπουν τα εγγόνια, χαίρονται τα παιδιά που βλέπουν τα ξαδερφάκια τους, χαιρόμαστε κι εμείς, που έχουμε λίγο χρόνο δικό μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved