Μαρία Λόη: «Ποτέ δεν άφησα την Ελλάδα απλώς ήθελα να κάνω ένα πιο μεγάλο βήμα»
Taste

Μαρία Λόη: «Ποτέ δεν άφησα την Ελλάδα απλώς ήθελα να κάνω ένα πιο μεγάλο βήμα»

Η Μαρία Λόη εδώ και καιρό έχει ανοίξει τα φτερά της και έχει δημιουργήσει την δική της επιχείρηση στην Αμερική.

-Η αγορά της Νέας Υόρκης είναι τεράστια. Τι δυσκολίες αντιμετωπίσατε στο ξεκίνημα του εστιατορίου αυτού;

«Σε αυτό το εστιατόριο δεν υπήρχαν δυσκολίες. Στο προηγούμενο όμως ήθελαν να μου διπλασιάσουν το ενοίκιο γιατί βλέπανε το πόσο καλά πήγαινε, αλλά εγώ δεν το θέλησα αυτό. Έφυγα, βρήκα αυτό εδώ το εστιατόριο, και καλά έκανα γιατί τριπλασιάσαμε την δουλειά μας, ο κόσμος εδώ είναι πολύ φιλικός και έχουμε και κόσμο από όλα τα ξενοδοχεία γιατί είμαστε ακριβώς στην καρδιά του Μανχάταν, δίπλα από το central park» τόνισε στο greekradiony.

-Πως αποφασίσατε να αφήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα για μια καριέρα στο εξωτερικό?

«Η Μαρία Λόη δεν άφησε ποτέ την Ελλάδα. Η Μαρία Λόη είναι στην Ελλάδα και θα το δεις τώρα με το νέο μου βιβλίο, την Ελληνική δίαιτα που βγαίνει τώρα στην Ελλάδα. Βγήκε πρώτα εδώ στην Αμερική, πάει τώρα σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Ποτέ δεν έχω αφήσει την Ελλάδα απλώς ήθελα να κάνω ένα πιο μεγάλο βήμα και γι αυτό ήρθα στην Νέα Υόρκη.»

-Από το εστιατόριο σας περνούν κατά καιρούς όλοι οι celebrities και stars το χόλυγουντ. Τι γνώμη έχουν όλοι αυτοί για την Ελλάδα?

«Δεν αφήνω να μου πουν την γνώμη τους για την Ελλάδα, γιατί τους προλαβαίνω και τους λέω το πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα. Πολλοί από αυτούς φέτος το καλοκαίρι ήρθανε κάτω στην Ελλάδα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, και τους άρεσε τόσο πολύ που στείλανε και τους φίλους τους, εμένα αυτό με ευχαριστεί και με ενθουσιάζει να δείχνω εγώ την Ελλάδα. Αν κάποιος αρχίσει να μου λέει ‘η Ελλάδα έχει προβλήματα του λέω πέντε χιλιάδες χρόνια η Ελλάδα είναι εκεί, αλλά πέντε χιλιάδες χρόνια ξέρω γκαραντί ότι θα είναι’ και μετά δεν μπορεί να μου μιλήσει κανένας.»

-Ποια είναι η γνώμη σας για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών?

«Η μιζέρια και η φτώχεια δεν φέρνει ποτέ κάτι καλό. Εάν συνεχίσουμε να έχουμε αυτήν την φτώχεια και την μιζέρια δεν θα πάμε καλά. Ειλικρινά, δεν ξέρω τα όχι και τα ναι και δεν με ενδιαφέρουν αλλά με ενδιαφέρει να μπορούν να βρεθούν δουλειές για τα νέα παιδιά και να ξανανθίσει η Ελλάδα, και να πάρουμε πάλι τον δρόμο τον σωστό που είχαμε.»

-Κλείνοντας αυτήν την κουβέντα θα ήθελα να μου στείλετε ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες.

«Να μείνετε Έλληνες, να μην φοβάστε και να προχωράτε, δεν υπάρχει δεν μπορώ, δεν θέλω υπάρχει και μπορώ να το πω αυτό, και σίγουρα αφού τα κατάφερα εγώ στην νέα Υόρκη μπορείτε και εσείς να τα καταφέρεται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved