Δοκιμάσαμε το μενού στο Cibo Matto και δεν ξέραμε τι να διαλέξουμε
Taste

Δοκιμάσαμε το μενού στο Cibo Matto και δεν ξέραμε τι να διαλέξουμε

Μια έξοδος για φαγητό είναι σίγουρα για όλους όσοι αγαπούν την καλή κουζίνα μια ευχάριστη επιλογή.

Πόσο μάλλον όταν αυτή η έξοδος γίνεται σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά με Ιταλική κουζίνα στην Αθήνα και σε ένα μοναδικό περιβάλλον στην πλατεία του Κεφαλαρίου.
Το Cibo Matto, του οποίου το μενού υπογράφει ο διάσημος chef Ciro Cerbo σίγουρα ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας. Και αυτό το καταλάβαμε πριν καν καθίσουμε σε ένα από τα πανέμορφα τραπέζια της βεράντας που ειδικά για τους χειμερινούς μήνες έχει πλέον κλείσει εξωτερικά. Η προσοχή στην λεπτομέρεια φαίνεται ακόμα και από τη διακόσμηση του πανέμορφου χώρου. Κάθεσαι και έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα καλόγουστο σπίτι, τρως εκπληκτικά νόστιμο φαγητό που σίγουρα δε θα μπορούσες να μαγειρέψεις το ίδιο καλά στο σπίτι σου και σε τιμές που δεν είναι απαγορευτικές ακόμα και για μεσαία πορτοφόλια.
Service ευγενέστατο και ταχύτατο. Μουσική χαλαρή που επιτρέπει να απολαύσεις και τη κουβεντούλα με την παρέα σου μέχρι τη στιγμή που αρχίζουν να έρχονται τα πιάτα στο τραπέζι. Γιατί μετά οι γευστικές απολαύσεις που προσφέρει το μενού μας έκαναν να μη θέλουμε να αφήσουμε κάτω τα πηρούνια μας. Είτε επιλέξετε κάποιο ζυμαρικό ή ριζότο, είτε προτιμήσετε να φάτε κρέας ή ψάρι το σίγουρο είναι πως κάθε μπουκιά μένει αξέχαστη. Όσο για τα γλυκά μετά το δείπνο, το αυθεντικό τιραμισού του Ciro Cerbo είναι ότι ωραιότερο έχουμε φάει εδώ και καιρό. Ξεχωρίσαμε από όσα δοκιμάσαμε ως τοπ –για τις δικές μας γεύσεις, το τορτέλλι με λάδι τρούφας, σως γλυκιάς κολοκύθας και καραβίδες που ήταν ένα γευστικό ποίημα. Και δεν βλέπουμε την ώρα να δοκιμάσουμε και τη φημισμένη σφυρίδα του αλλά και τα steaks του μαγαζιού που τα βλέπαμε να περνάνε από μπροστά μας για άλλα τραπέζια και πολύ τα ζηλέψαμε. Σίγουρα θα βρεθούμε σύντομα ξανά σε ένα από τα τραπέζια του ακόμα και για lunch αφού τα Σάββατα και τις Κυριακές το Cibo Matto είναι ανοιχτό και τα μεσημέρια.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 2108014906

www.cibo.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved