Άκης Πετρετζίκης: Η συνεργασία του με τον Jamie Oliver
Taste

Άκης Πετρετζίκης: Η συνεργασία του με τον Jamie Oliver

Από την στιγμή που ο Άκης Πετρετζίκης μαγείρεψε με τον Jamie Oliver στο youtube, οργίασαν οι φήμες για ενδεχόμενη συνεργασία τους. 

Ο ίδιος εξηγεί: «Έχουμε ξεκινήσει ήδη μία επίσημη συνεργασία με τον Jamie Oliver. Είμαστε επίσημοι συνεργάτες στο διαδικτυακό του κανάλι μαγειρικής, το Food Tube» είπε στην ReaL.

Οι συνταγές του Ακη, όμως, υπάρχουν και σε άλλα δύο κανάλια στο youtube: στο αγγλικό κανάλι Akis Kitchen και στο ελληνικό κανάλι Akis Petretzikis Official. Επίσης έχει δημιουργήσει δικό του site ,το οποίο και ανανεώνεται καθημερινά. Αν και βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα σε πειρασμούς, έχει μάθει να αποφεύγει τις διατροφικές υπερβολές. «Γενικά προσπαθώ να προσέχω», δηλώνει ο γνωστός σεφ, ο οποίος ανέκαθεν γυμναζόταν επιμελώς.

Ο Πετρετζίκης δεν «πετάει» τίποτα από το παρελθόν του και αναφέρεται στη συμμετοχή του στο «Μaster Chef», που στάθηκε το εφαλτήριο της επιτυχημένης πορείας του ως μάγειρα: «Η αλήθεια είναι ότι καθετί που γίνεται στη ζωή μας είναι μια εμπειρία. Πάντα κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε. Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved