Taste

Μποτρίνι: Ποιο ήταν το πρώτο φαγητό που έκαψε;

Ο Έκτορας Μποτρίνι μπορεί να είναι ένας καλός σεφ με διακρίσεις, αλλά έχει κάψει φαγητό.

«Μεγάλωσα σε μία κουζίνα, γιατί ο πατέρας μου και η μητέρα του ήταν μάγειρα. Ολόκληρη η παιδική μου ηλικία εξελίχθηκε σε μία κουζίνα. Στην πραγματικότητα θα έλεγα ότι στο σπίτι μου η μαγειρική ήταν γυναικεία υπόθεση. Σπάνια είχα δει τον πατέρα μου να μαγειρεύει στο σπίτι μας. Πάντα μαγείρευαν η μητέρα ή η γιαγιά μου. Σπουδαίες μαγείρισσες.» εξήγησε στο Οκ και συνέχισε: «Ο πατέρας μου μου είπε ότι σε ηλικία 6 χρόνων είχα φτιάξει μπριζόλα με σάλτσα πιπεριάς. Επίσης, στα 4 με 5 μου χρόνια είχα πάρει από το ψυγείο της μητέρα μου φαγητό και το είχα κάψει με οινόπνευμα. Παίζαμε με τους φίλους μου τους ιδιοκτήτες ταβέρνας. Είχαμε τοποθετήσει στην αυλή ένα παλιό τραπέζι κι ένα τηγάνι. Εκείνο το βράδυ θα είχαμε καλεσμένους στο σπίτι και πήγε η μητέρα μου να βρει το φαγητό στο ψυγείο, αλλά δεν υπήρχε. Έφαγα το ξύλο της αρκούδας! Εκεί θα μπορούσε να έχει τελειωθεί άδοξα η καριέρα μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved