Ειρήνη Τόγια: Γιατί έφυγε από τα «Καλημερούδια»;
Taste

Ειρήνη Τόγια: Γιατί έφυγε από τα «Καλημερούδια»;

Ύστερα από ένα μάλλον σύντομο πέρασμα από τα «Καλημερούδια», τώρα η Ρένα Τόγια βρίσκεται στο μεσημβρινό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού. Πώς είναι αυτή η εμπειρία για εκείνη;

«Φέτος η χρονιά ξεκίνησε για μένα με τους καλύτερους οιωνούς. Βρίσκομαι πλέον στο Ε, σε αυτή την αγαπημένη οικογένεια, με πολύ κέφι, πολλή χαρά και μπόλικη τρέλα. Και αυτό το τελευταίο, η τρέλα δηλαδή, έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, σαν Κερκυραία που είμαι. Περνάμε ωραία, το διασκεδάζουμε και η Ναταλία είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει σε οικοδέσποινα. Έχει χιούμορ, αυτοσαρκασμό, παιδεία πάνω απ' όλα και ξέρει πώς να σε αντιμετωπίσει σωστά. Επιπλέον, σου φέρεται με ευθύτητα και ό,τι έχει να σου πει σ' το λέει στα ίσα, χωρίς πρώτα να το -ψιθυρίζει από δω κι από κει» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Η αποχώρηση σας από τα «Καλημερούδια» ήταν αιφνίδια. Μια και γράφτηκαν πολλά, θέλετε να μας πείτε τι έγινε;

«Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε τσακώθηκα με κάποιον. Έφυγα για προσωπικούς λόγους και οι προσωπικοί λόγοι, κατά την άποψη μου, δεν γνωστοποιούνται. Απλώς έκρινα ότι έπρεπε να φύγω και έφυγα. Όσο για το τι γράφτηκε; Όπως ξέρετε, ό,τι γράφεται δεν σημαίνει πως είναι και αλήθεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved