Taste

Τι πρέπει να τρως (και πως) αν θέλεις όντως να αδυνατίσεις

Ζωή Πατσιώλη Τετάρτη 02 ΜαρτίουΤο δίπτυχο «Σωστή Διατροφή και Άσκηση» είναι ο μόνος κανόνας που πραγματικά πρέπει να ακολουθείς αν θες να χάσεις κιλά. Και οι παρακάτω τροφές είναι ο απαραίτητος σύμμαχός σου σε ό,τι έχει να κάνει με το σκέλος της σωστής διατροφής:

Αβοκάντο
Τo αβοκάντο είναι πλούσιo στα ευεργετικά για την υγεία μας μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Επίσης, έχει μια υπέροχη βουτυρένια υφή και γεύση, που συνδυάζεται τέλεια με τις σαλάτες σου ή αναδεικνύει τα σάντουιτς. Θυμήσου μόνο ότι μισό αβοκάντο ισοδυναμεί - όσον αφορά τις θερμίδες- με 1,5 κουταλιά ελαιόλαδο.
Quick tip: Φτιάξε ένα τέλειο άλειμμα για σάντουιτς πολτοποιώντας ένα ώριμο αβοκάντο, και προσθέτοντας τον χυμό από μισό λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, και ελάχιστο ελαιόλαδο και μπαλσάμικο. Άλειψέ το σε μια ψημένη φέτα ψωμί, πρόσθεσε αλατισμένα ντοματίνια και μια φέτα γαλοπούλα και έχεις το πιο νόστιμο σνακ. Όσο για το πότε είναι έτοιμο προς κατανάλωση το αβοκάντο, αν το αγοράσεις άγουρο από το σούπερ μάρκετ (πράσινο και σκληρό), 4 περίπου μέρες εκτός ψυγείου θα το φέρουν στο επιθυμητό σημείο ωρίμανσης.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved