Βαγγέλης Δρίσκας: «Προσπαθούμε να μην εκτελούμε ανέφικτες συνταγές»
Taste

Βαγγέλης Δρίσκας: «Προσπαθούμε να μην εκτελούμε ανέφικτες συνταγές»

Πώς σε μία εποχή που υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και ο κόσμος δυσκολεύεται να αποκτήσει εξεζητημένα υλικά υπάρχουν τόσες εκπομπές μαγειρικής; Την απάντηση δίνει ο Βαγγέλης Δρίσκας.

«Η μαγειρική είναι μία διαδικασία που αφορά όλο τον κόσμο και είναι μία καθημερινή διαδικασία. Επίσης, μπορεί να μην ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, αλλά μας αρέσει να βλέπουμε ωραία μέρη. Δεν πηγαίνουμε σε πολυτελή ξενοδοχεία, όμως μας αρέσει να βλέπουμε πώς είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Κάπως έτσι είναι και η μαγειρική - μόνο που στη δική μας εκπομπή προσπαθούμε να μην εκτελούμε ανέφικτες συνταγές», λέει ο σεφ στο Mytv.

Όσο για το αν ο ίδιος εξαιτίας της μαγειρικής παραμελεί την... τέχνη; «Όσα χρόνια ασχολούμαι με την τηλεόραση, τη διδασκαλία και τα σεμινάρια, αναγκαστικά είναι σαν να είμαι κάθε μέρα σε μία κουζίνα. Είμαι executive σεφ σε ξενοδοχεία και εστιατόρια κάθε χρόνο. Το θέμα είναι ότι, όταν είσαι σε ένα εστιατόριο, έχεις ένα μενού 20 πιάτων, που το αλλάζεις εποχικά. Δηλαδή θα το αλλάξεις τρεις τέσσερις φορές τον χρόνο, θα μαγειρέψεις 60-80 πιάτα στη διάρκεια της χρονιάς. Γι’ αυτό που κάνω τώρα επιβάλλεται να μαγειρεύω καθημερινά πολλά πιάτα. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να μπορώ να το κάνω ως σεφ», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved