Taste

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μυστικά της κουζίνας της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογήθηκε τι φτιάχνει στους γιους της για να τρώνε λαχανικά.

«Επειδή οι γιοι μου δεν τρώνε λαχανικά, όταν φτιάχνω μπιφτέκια, πολτοποιώ στο μίξερ καρότα και κολοκύθια και στη συνέχεια προσθέτω το μείγμα μέσα στον κιμά. Επίσης, όταν φτιάχνω μακαρόνια, βάζω πάντα λίγο ελαιόλαδο όταν βράζουν, ώστε να μην κολλάνε όταν τα σουρώσω. Πάντα όταν φτιάχνω μοσχαράκι, το αφήνω να σιγοβράσει στην κατσαρόλα, χωρίς νερό, μόνο με τα ζουμιά που βγάζει μόνο του και με κρεμμύδι. Έτσι το κρέας γίνεται πιο μαλακό και πολύ νόστιμο», δήλωσε στο ΟΚ.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved