Χριστίνα Πάζιου: «Δύο μήνες είναι αρκετός χρόνος για να αλλάζεις το σώμα σου»
Taste

Χριστίνα Πάζιου: «Δύο μήνες είναι αρκετός χρόνος για να αλλάζεις το σώμα σου»

Η Xριστίνα Πάζιου, η σέξι γυμνάστρια με τις τέλειες αναλογίες μιλά σε συνέντευξη της και αποκαλύπτει πώς μέσα σε δυο μήνες μπορούμε να αλλάξουμε το σώμα μας. Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα αποκαλύπτει το ιδανικό πρόγραμμα.

«Πρέπει να ανακαλύψεις τι σου αρέσει. Δεν είναι δυνατόν να ασκούμαστε αποκλειστικά για να χάσουμε κιλά. Η βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης είναι ένα μόνο από τα οφέλη του γυμναστηρίου. Ο σωστός γυμναστής ρωτά τον αθλούμενο μετά από κάθε προπόνηση αν πιάστηκε, αν ένιωσε πείνασαν κουράστηκε. Υπάρχει ένα πακέτο ερωτήσεων που τον βοηθά να αποφασίσει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει κάθε ασκούμενος. Υπάρχει μαθητής μου που είχε κατακράτηση λόγω στρες και με τη σωστή προπόνηση άρχισε να του φεύγει το άγχος και να χάνει κιλά. Το άγχος πάει πολύ πίσω τον μεταβολισμό. Δεν πιστεύω στις στερήσεις. Αν μια μέρα θέλεις να φας γλυκό, πίτσα ή να πιεις, πρέπει να το κάνεις. Την επομένη θα φροντίσεις να επανέλθεις. Αν αθλείσαι δύο με τέσσερις φορές την εβδομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις διαφορά στο σώμα σου», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Δύο μήνες είναι αρκετός χρόνος για να αλλάζεις το σώμα σου μέχρι το καλοκαίρι. Δεν μπορούν βέβαια να χάσουν όλοι τα ιδία κιλά. Είναι καθαρά θέμα οργανισμού. Μαθητής μου έχει χάσει και δέκα κιλά. Και μέσα σε μία εβδομάδα αν κόψεις πατατάκια, αλκοόλ και γυμναστείς μπορεί να χάσεις μέχρι τέσσερα κιλά. Λεν πιστεύω στη δίαιτα. Πιστεύω στη διατροφή. Να μην πεινάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved