«Μέχρι λάντζα έκανα για να φτάσω να δώσω εξετάσεις»
Taste

«Μέχρι λάντζα έκανα για να φτάσω να δώσω εξετάσεις»

Παρουσιάζει μια από τις «νόστιμες» εκπομπές μαγειρικής στο ΣΚΑΙ.

Από μικρός όπως λέει του άρεσε να παίζει ποδόσφαιρο αλλά και να προγράφει για αυτό και σπούδασε αθλητικογράφος όμως το μεράκι του ήταν η μαγειρική.

Ο λόγος για τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος μας αποκαλύπτει όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

«Με το φαγητό η σχέση μου εξελίχθηκε τα τελευταίο 4 χρόνια. Έπρεπε να υποβιβαστεί η ΑΕΚ για να συνειδητοποιήσω πως υπάρχει ένα κενό στη ζωή μου. Κάθισα στα θρανία, φόρεσα την ποδιά μου, μέχρι λάντζα έκανα, για να φτάσω να δώσω εξετάσεις στο υπουργείο για την πιστοποίηση του βοηθού μάγειρα. Δεν με κάλυπτε όμως κι έτσι έκανα τη νύχτα μέρα στο διάβασμα και στην απόδοση συνταγών και τεχνικών προκειμένου να πάρω το πτυχίο του σεφ. Νιώθω πως μου κάνω πλάκα όταν ξεστομίζω πως είμαι ο μοναδικός αθλητικογράφος στην Ευρώπη με πτυχίο σεφ. Το «All star cooking» είναι το νέο μου εγχείρημα, προκειμένου να δείξουμε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε μαγειρική και αθλητισμό περνώντας όμορφα», λέει ο ίδιος στο Τηλέραμα και καταλήγει:

«Μπορεί τη μία μέρα να έχω γύρισμα και την αμέσως επομένη να κάτσω μέσα σε μια καντίνα φτιάχνοντας street food που θα κλαις από συγκίνηση σε κάθε του μπουκιά. Όλη μου η ζωή μια αντίθεση: σούσι το πρωί, πατσά το βράδυ! Τα βράδια βλέπω ταινίες και εκπομπές μαγειρικής του εξωτερικού και φαντάζομαι αν είχα παιδί τι θα του μαγείρευα, Όταν θέλω να εντυπωσιάσω κάποια γυναίκα, της μαγειρεύω street food at home. Δεν προλαβαίνω να το κάνω όσο συχνά το υπόσχομαι, αλλά πιστεύω πως, όταν κάποια στιγμή ανοίξω μια «γωνιά» με αυτά που θέλω να μαγειρεύω, θα έχω ένα καλό πελατολόγιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved