Λάμπρος Βακιάρος: Τα… κρυφά ταλέντα του νικητή του MasterChef
Taste

Λάμπρος Βακιάρος: Τα… κρυφά ταλέντα του νικητή του MasterChef

Ο Λαμπρος Βακιάρος, ο νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star Λάμπρος Βακιάρος, εκτός από το προφανές μαγειρικό ταλέντο που τον οδήγησε στη νίκη, έχει κι άλλα… χαρίσματα.

Πέρα από το πάθος του για την κουζίνα, αγαπάει πολύ και το γυμναστήριο, κάτι που φαίνεται από το καλογυμνασμένο σώμα του, το οποίο φροντίζει να δείχνει με κάθε ευκαιρία στους followers του στο Instagram.

Ο Λάμπρος Βακιάρος γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα, στην ελβετική σχολή Alpine Center, με την πρώτη του πρακτική να γίνεται στο «Μykonos Grace» και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο Restaurante Martin Berasatequi στο Σαν Σεμπαστιάν.

Ακολούθησαν το «Rich-Carlton, Abama» στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο γιαπωνέζικο εστιατόριο Kabuki Wellington, πάλι στην Ισπανία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε την κουζίνα γνωστού bar-restaurant στη Ρόδο και στη συνέχεια είχε την ιδέα να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα, με τα energy bars για γνωστή αλυσίδα μαγαζιών ξηρών καρπών και super foods, στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε, επίσης, με σούσι δημιουργίες σε Σάμο και Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved