Η Melissa σου χαρίζει δωροεπιταγές και ένα Renault Clio!
Taste

Η Melissa σου χαρίζει δωροεπιταγές και ένα Renault Clio!

Λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και δοκίμασε την τύχη σου

melissa photo

Υπάρχει φαγητό με περισσότερους φανατικούς θαυμαστές από τα μακαρόνια; Τα σπαγγέτι είναι η κλασσική αγαπημένη επιλογή όλων μας, ακόμη και των πρωταγωνιστών στις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες… Οι μακαρονάδες είναι παντού και -όπως φαίνεται- είναι και πολύ τυχεροί!

Η Melissa έχει μία μεγάλη έκπληξη για όλους εμάς που αγαπάμε τα μακαρόνια. Δεν μας προσφέρει μόνο τα καλύτερα ποιοτικά ζυμαρικά, αλλά μας χαρίζει και μοναδικά δώρα που μας κάνουν να χαμογελάμε! Τώρα, αγοράζοντας τα Σπαγγέτι No6 της Melissa, δεν απολαμβάνουμε μόνο εμπνευσμένα πιάτα, αλλά κερδίζουμε πολλά περισσότερα.

Βρες τα ειδικά αυτοκόλλητα και έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο μπορείς να διεκδικήσεις δωροεπιταγές των 100€ ή δωροπακέτα ζυμαρικών και να μπεις αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Renault Clio! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, είναι να μπεις στo www.melissakaiesy.gr/diagonismos/ και να υποβάλεις τη συμμετοχή σου!

Παράλληλα, αγοράζοντας κάθε πακέτο συνεισφέρεις στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών σε ζυμαρικά για τις οικογένειες του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», βοηθώντας έτσι παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό επισκέψου τη σελίδα www.melissakaiesy.gr/diagonismos/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved