Γιώργος Παπακώστας: Οι σπουδές στη Νέα Υόρκη και η δουλειά
Taste

Γιώργος Παπακώστας: Οι σπουδές στη Νέα Υόρκη και η δουλειά

Χωρίς να έχει γίνει ακόμα 35, στη ζωή του οι εμπειρίες που έχει ζήσει αντιστοιχούν στα διπλάσια χρόνια του. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπακώστα.

«Εγώ και τα αδέρφια μου γεννηθήκαμε, στην Αμερική, οπού ο πατέρας μου είχε πολλά μαγαζιά. Όταν αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας, τα πούλησε όλα εκτός από ένα», εξιστορεί ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

«Είχαμε έρθει πλέον στην Ελλάδα και σπούδαζα Διοίκηση Επιχειρήσεων όταν συνειδητοποίησα δεν πρόκειται ποτέ να αποφοιτήσω γιατί πιο πολύ με ενδιέφεραν οι κοπάνες, οι καφέδες και οι κοπελιές. Έτσι του πρότεινα να φύγω για σπουδές στη Νέα Υόρκη. Έφυγα για Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2001 και ανέλαβα το εστιατόριο του πατέρα μου εκεί Νόμιζα ότι επειδή είχα τελειώσει το NYU και επειδή είχαμε οκτώ εστιατόρια στην Ελλάδα και οικονομική άνεση και κάναμε ότι γουστάραμε και ήμασταν οι καλύτεροι, θα ήμουν και ο κυρίαρχος του σύμπαντος», λέει και καταλήγει:

«Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια τρελή ανακαίνιση στο εστιατόριο που μας κόστισε ένα εκατομμύριο. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω την έννοια του dinner στη Νέα Υόρκη! Ποιος; Εγω! Αλλά τόσο καταλάβαινα τότε. Το αποτέλεσμα ήταν να ανακαινίσουμε εξολοκλήρου ένα μαγαζί που ήταν ίδιο και απαράλλαχτο από το 1931, πράγμα που μετάνιωσα. Ωστόσο, ο κόσμος το δέχτηκε αμέσως, είχε γίνει καταπληκτικό και ο φαγητό μας ήταν εξαιρετικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved