Ηλίας Μαμαλάκης: «Είχαμε ποιότητα. Όταν η τηλεόραση μπήκε στην κρίση, άλλαξαν τα δεδομένα»
Taste

Ηλίας Μαμαλάκης: «Είχαμε ποιότητα. Όταν η τηλεόραση μπήκε στην κρίση, άλλαξαν τα δεδομένα»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης διατηρεί φιλίες χρόνων.

«Έχω μια παρέα από συμμαθητές του σχολείου, φιλίες 40 χρόνων και πάνω, με τους οποίους την καταβρίσκω, είναι και μια έμμεση ψυχανάλυση. Η δημοτικότητα μου μέσα από την τηλεόραση τα χρόνια που ήμουν έκανε τον κόσμο να με αγαπήσει, εισπράττω πολλή αγάπη ακόμα και σήμερα. Με θεωρούν δικό τους άνθρωπο, που θα κάνουν παρατηρήσει, με χαϊδεύουν... Μπορεί να μην του5 ξέρω, αλλά με ξέρει ρ κόσμος, ο οποίος εκδηλώνεται και αισθάνεται πολύ καλά μαζί μου, ποτέ δεν σνόμπαρα, δεν το έπαιξα όμορφος ή σοφός» τόνισε στο Λοιπόν.

-Υπήρξατε από τους πρωτεργάτες στην τηλεόραση με εκπομπή για τη μαγειρική και το ταξίδι.

«Ναι, στο είδος που έκανα, κυρίως στα ταξίδια. Την εποχή που έκανα τηλεόραση ερχόταν το κανάλι κι έλεγε: «θέλω αυτή την εκπομπή και δίνω τόσα λεφτά για το κάθε επεισόδιο» και είχες άνεση να κάνεις μια σοβαρή δουλειά, είχαμε ποιότητα. Όταν η τηλεόραση μπήκε στην κρίση, άλλαξαν τα δεδομένα, οι περισσότερες εκπομπές μαγειρικής δεν πληρώνονται, πρέπει να βρεις σπόνσορες να ετοιμάσεις την εκπομπή, να τη χαρίσεις στο κανάλι κι εκείνο να βάλει τις δικές του διαφημίσεις. Όταν γίνεται αυτό, η ποιότητα πέφτει.»

-Υπάρχει ποιότητα στις εκπομπές που παρακολουθούμε σήμερα;

«Οι περισσότερες έχουν μια... επαναληψημότητα, μπαίνουν μέσα σ' ένα στούντιο και μαγειρεύουν. Είναι εκπομπές που δεν έχουν κόστος, γεμίζουν τις ώρες κι επαναλαμβάνονται. Στη συνέχεια των ετών η καλύτερη εκπομπή που παίζεται είναι του Στέλιου Παρλιάρου. Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Άκης Πετρετζίκης. Μέχρι πέρυσι ήταν και η Ελένη Ψυχούλη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved