Το γλυκό δώρο που θα σε κάνει να πιστέψεις στη μαγεία των Χριστουγέννων!
Taste

Το γλυκό δώρο που θα σε κάνει να πιστέψεις στη μαγεία των Χριστουγέννων!

Μοιράσου τη δύναμη των ευχών με τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και τo Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Τα Χριστούγεννα μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας, διασκεδάζουμε, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε γιορτινά οικογενειακά τραπέζια και όμορφες συγκεντρώσεις με φίλους. Βρίσκουμε αφορμές να εκφράζουμε την αγάπη μας, να χαρίζουμε δώρα και να ερχόμαστε πιο κοντά. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους μικρούς μας φίλους που έχουν πραγματικά ανάγκη την προσοχή και τη βοήθειά μας.

Νιώσε τη χαρά της προσφοράς, επιλέγοντας τα πιο γλυκά δώρα από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, που προσφέρουν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φημισμένης τους Βασιλόπιτας στον Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Βοήθησε στην πραγματοποίηση των ονείρων των παιδιών, και δώστους περισσότερους λόγους να βλέπουν τη ζωή πιο αισιόδοξα και να συνεχίσουν να ελπίζουν. Φέτος, μπορείς να κάνεις κάθε αγόρι και κορίτσι ευτυχισμένο. Πώς ακριβώς;

Στα ανοιχτά εργαστήρια των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης έχουν ήδη ξεκινήσει να φτιάχνονται οι φημισμένες βασιλόπιτες: Βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας, βασιλόπιτα με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και φυσικά η κλασική Βασιλόπιτα με άχνη ζάχαρη. Και οι τρεις διατίθενται σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία και ανάγκη, αλλά κυρίως για να βοηθήσουν να γίνει πραγματικότητα η ευχή ενός παιδιού μέσα από το Make-A-Wish. Το χαμόγελο των μικρών μας φίλων θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορείς να λάβεις!

Untitled

Μη μένεις, λοιπόν, με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά κάνε μία καλή πράξη και νιώσε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων βοηθώντας το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Η δυνατότητα έκφρασης μιας ευχής και υλοποίησής της, χαρίζει στα παιδιά δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους αλλά και μοναδικές εμπειρίες που απογειώνουν τη χαρά τους. Τόσο εύκολα μπορείς να κάνεις κάθε αγόρι και κορίτσι να πιστέψει στη μαγεία των γιορτών!

Είναι τόσο απλό, όσο να αγοράσεις μία Βασιλόπιτα από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και να υποδεχτείς το 2018 με μία Βασιλόπιτα. Ένα από τα κομμάτια της, το πιο γλυκό, θα ενισχύσει το πολύτιμο έργο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Άλλωστε, μια βασιλόπιτα είναι ιδανική ιδέα για να μην πας καμία επίσκεψη με άδεια χέρια...

Φέτος, λοιπόν, τυχερός δεν θα είναι μόνο αυτός που θα κερδίσει το φλουρί, αλλά όλοι καθώς βοήθησαν να ζωγραφιστούν ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια. Την Πρωτοχρονιά του 2018, πίστεψε στα όνειρα, δες τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα και μοιράσου τη δύναμη μιας ευχής με τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και το Make-A-Wish. Κάνε τα πιο γλυκά δώρα και σκόρπισε χαρά στους αγαπημένους σου, αλλά και στα παιδάκια που χρειάζονται τη βοήθειά σου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved