«Γλυκές αλχημείες»: Αυτά τα γλυκά προτείνει για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ο Παρλιάρος
Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς και δεν θα μπορούσε παρά να είναι το πιο εντυπωσιακό για να αποχαιρετήσουμε γλυκά το 2017 και να υποδεχθούμε το νέο έτος όπως του αξίζει.
Το επεισόδιο ξεκινά με έναν πληθωρικό σοκολατένιο κορμό που κρύβει μέσα του αφράτα, τραγανά, αέρινα σου γεμιστά με βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Συνεχίζει, με μια τούρτα υπερπαραγωγή, με υπέροχο παντεσπάνι αρωματισμένο με λικέρ βύσσινο και γέμιση από μους λευκής σοκολάτας. Η διακόσμηση δεν θα μπορούσε να κινηθεί παρά στο πνεύμα των ημερών με δέντρα λευκής σοκολάτας!
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει μια συνταγή για τον «αρχηγό» των γλυκών της Πρωτοχρονιάς, την αγαπημένη μας βασιλόπιτα. Η πρόταση του Στέλιου Παρλιάρου είναι φιστίκι Αιγίνης, κράνμπερι και φρουί γλασέ για να είναι η βασιλόπιτά μας απολαυστική, διαφορετική και απόλυτα εθιστική.