Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Σκέφτομαι να φύγω σύντομα…»
Taste

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Σκέφτομαι να φύγω σύντομα…»

Πού σκέφτεται να ταξιδέψει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτήν την περίοδο για να δει «τι σκέφτηκε πάλι ο τάδε σεφ»;

«Σκέφτομαι να φύγω σύντομα, όχι για να δοκιμάσω, αλλά για να δουλέψω ένα δεκαπενθήμερο, εκεί. Θέλω να πάω πάλι σε ένα εστιατόριο στο Σαν Σεμπαστιάν. Επειτα, θα ήθελα να κάνω ένα "ταξίδι στο Περού και να με πάρει μαζί του ο Κοντιζάς στην Ιαπωνία» τόνισε στο TV Έθνος.

-Μίλα μας λίγο για τη ζωή μετά το αστέρι Μισελέν.

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι εγώ ήμουν στην ομάδα του Ζερόμ Σερέ όταν το εστιατόριο κέρδισε το αστέρι. Ο Ζερόμ, με μία μεγάλη ομάδα πίσω του, της οποίας αποτελούσα κομμάτι, ήταν αυτός που κέρδισε το αστέρι ως επικεφαλής, με τις συνταγές και τις ιδέες του.»

-Μιλώντας για επιτυχημένους σεφ, πώς είναι να μαθητεύεις δίπλα στον «δύσκολο» Γκόρντον Ράμσεϊ;

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω κάνει. Το Λονδίνο είναι μία πόλη, που η γαστρονομία της δουλεύει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, οπότε, όταν είσαι στην ομάδα ενός τόσο μεγάλου σεφ, τα μαγαζιά είναι κάθε μέρα γεμάτα. Σε εκείνες τις συνθήκες έμαθα να αγαπάω τη μαγειρική.»

-Θα αποδεχόσουν μια πρόταση για μαγειρική σε πρωινή εκπομπή;

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία καν. Είμαι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα εστιατόρια, μαγειρεύω γιατί μου αρέσει, έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους που ανοίγουν μαγαζιά και γενικότερα κάνουν πράγματα, οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι βλέπω το αύριο μου στην τηλεόραση. Περνάω πολύ καλά, το ευχαριστιέμαι, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ τι μπορεί να κάνω τηλεοπτικά μετά.»

-Τι να περιμένουμε να δούμε στο «Master Chef 2»; θα αλλάξει κάτι;

«Ο Σωτήρης Κοντιζάς θα φοράει πιο συχνά σακάκια. Ο Πάνος Ιωαννίδης θα ντύνεται ακόμα πιο όμορφα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved