Κοντιζάς: «Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει παίκτες να πετάνε καρύδες»
Taste

Κοντιζάς: «Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει παίκτες να πετάνε καρύδες»

Ο δεύτερος κύκλος του MasterChef στο Star γνωρίζει την ίδια επιτυχία που είχε και ο πρώτος πριν από ένα χρόνο. Οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής μιλούν για το MasterChef και το πώς βιώνουν όσα γίνονται μέσα σε αυτό.

-Πώς βιώνετε τη μεγάλη επιτυχία αυτού του κύκλου;

Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Με χαρά αλλά και ευθύνη για το συνολικό αποτέλεσμα» τόνισε στο TV Kous Kous.

Σ. ΚΟΝΤΙΖΑΣ: «Δεν τη βιώνω κάπως διαφορετικά, δεν έχω καθόλου χρόνο (γέλια). Χαίρομαι πολύ, πάντως, που πάμε καλά, χαίρομαι όταν μας ενημερώνουν για τα νούμερα, που αποτελούν για τον κόσμο της τηλεόρασης δείκτη επιτυχίας. Αν κι εγώ όλα αυτά δεν τα πολυκαταλαβαίνω, χαίρομαι που η δουλειά μας ανταμείβεται και που το κανάλι μας είναι ευχαριστημένο.»

Λ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος το πόσο σκληρά δουλεύει όλη π παραγωγή γι' αυτό το αποτέλεσμα.»

-Πώς την εξηγείτε;

Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Η μαγειρική είναι σέξι ως εικόνα, ταυτίζεται με την κοινωνικότητα, με τη νοστιμιά, με τη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Είναι σίγουρα πιο ευχάριστο ένα παιχνίδι με τη γεύση από τη μελαγχολία των ειδήσεων».

Σ. ΚΟΝΤΙΖΑΣ: «Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την πρώτη χρονιά, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Μπορεί να φταίει η χρονική στιγμή, το ότι βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει παίκτες να πετάνε καρύδες, όπως αντίστοιχα μπορεί να βαρεθεί αν μαγειρεύουμε συνέχεια καρύδες.»

Λ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: «Γνωρίζω πολύ καλά το μηχανισμό του «MasterChef» και είναι μια μεγάλη ομάδα που δουλεύει σκληρά, όπως ανέφερα. Οι άνθρωποι σε σημεία-κλειδιά αγαπούν αυτό που κάνουν, μοχθούν. Είναι η στιγμή το «Masterchef» να εισπράξει αυτό που του αξίζει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved