Γάμος αλά Ελληνικά για διάσημο σεφ!
Taste

Γάμος αλά Ελληνικά για διάσημο σεφ!

Πενθήμερο γλέντι για τον γάμο του οργανώνει στην Αθήνα ο ελληνικής καταγωγής διάσημος σεφ George Kalombaris!

Γνωστός από τη συμμετοχή του ως κριτή στο «MasterChef» Αυστραλίας, ο μάγειρας που διαπρέπει στη Μελβούρνη αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός στη γενέτειρά του, με νύφη την επί 10 χρόνια αγαπημένη του και μητέρα των δύο παιδιών του Natalie Tricarico.

Με το ελληνικό αίμα να κυλάει στις φλέβες του -παρότι γεννήθηκε στη μακρινή ήπειρο- ο δημιουργός ταξίδεψε στη χώρα μας για τα διαδικαστικά του γάμου του αλλά και την οργάνωση των γαμήλιων πάρτι και της νυφικής δεξίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παραμονής του στη χώρα μας ο George Kalombaris είχε επαφές με τους ιδιοκτήτες του Island, ώστε ο elegant γάμος του να γίνει στο ρομαντικό Παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου με θέα τη θάλασσα, όπως και το πάρτι που θα ακολουθήσει. Η ίδια πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι το γαμήλιο μενού αλλά και τα γλυκά θα φέρουν τη υπογραφή διάσημων φίλων του, του Κύπριου γαστρονόμου που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή μαγειρικής «Top chef» Χριστόφορου Πέσκια αλλά και του εξπέρ στο είδος του pastry σεφ Στέλιου Παρλιάρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved