Ντίνα Νικολάου: «Αν δεν είχα τη μητέρα μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα»
Taste

Ντίνα Νικολάου: «Αν δεν είχα τη μητέρα μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα»

Η Ντίνα Νικολάου, από τις καλύτερες σεφ που έχει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά τόσο στη χώρα μας όσο και στη Γαλλική πρωτεύουσα.

«Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια το κάνω αυτό. Ο σύζυγος μου ήρθε στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και έτσι επέστρεψα και εγώ μαζί του. Ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν την ελληνική γλώσσα, τουλάχιστον, μέχρι να ενηλικιωθούν. Είχα και τη βοήθεια της οικογένειας μου, η οποία μου συμπαραστάθηκε πολύ στην ανατροφή των παιδιών, γιατί εγώ ταξίδευα πάρα πολύ μέχρι να φτιάξω την καριέρα μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Αν δεν είχα τη μητέρα μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Οπότε αυτά τα χρόνια είχα ξεκινήσει και έκανα βιβλία. Έρχεται μια πρόσκληση από την Ελεονώρα Μελέτη που έκανε στον ΑΝΤ1 τον «Πρωινό καφέ».

Πηγαίνω, παρουσιάζω το βιβλίο μου και ύστερα απ' αυτό έγινα συνεργάτιδα της εκπομπής. Έτσι μπήκα στην τηλεόραση. Από καλεσμένη λοιπόν στην εκπομπή για να παρουσιάσω το βιβλίο μου έγινα συνεργάτιδα της εκπομπής. Αγαπώ την τηλεόραση. Σαφώς και η τηλεόραση δεν δίνει χρήματα σε εμάς που κάνουμε μαγειρική. Προσφέρει μόνο αναγνωρισιμότητα, την οποία αποκτάς τα πρώτα χρόνια. Μετά πρέπει να σου αρέσει το μέσο για να παραμείνεις. Εγώ τη λατρεύω, μου αρέσει πολύ η τηλεόραση. Έχω κάνει πολύ ωραία γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι ένα εκπληκτικό μέσο», λέει η ίδια στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved