Γωγώ Κωστάκη: «Το «MasterChef» είναι μία μοναδική εμπειρία»
Taste

Γωγώ Κωστάκη: «Το «MasterChef» είναι μία μοναδική εμπειρία»

Η Γωγώ Κωστάκη είναι μια από τις παίκτριες του MasterChef 2 που συζητήθηκε αρκετά όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες…

-Το «MasterChef» σε έκανε να αγαπήσεις περισσότερο τη μαγειρική;

«Το «MasterChef» είναι μία μοναδική εμπειρία. Τη μαγειρική την αγαπούσα ούτως ή άλλως, για αυτό άλλωστε και είπα ότι θα αφήσω τα πάντα και θα ακολουθήσω αυτή τη δουλειά. Δεν με έκανε να αγαπήσω περισσότερο τη μαγειρική, νομίζω ότι με έκανε να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου για να ασχοληθώ πιο σωστά με τη μαγειρική. Τα σχέδια σου από εδώ και πέρα; Αρχικά θέλω να ξεκουραστώ και να ανακτήσω δυνάμεις. Από το χειμώνα θα ήθελα να βρω δουλειά σε κάποιο καλό εστιατόριο κυρίως για να συνεχίσω αυτό ποπ ξεκίνησα στο «MasterChef», να μάθω περισσότερα πράγματα και να εξελιχθώ.

-Αν μπορούσες να συνεργαστείς με κάποιον από τους τρεις κριτές, ποιον θα επέλεγες;

«Σίγουρα τους εκτιμώ και τους τρεις, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον από τους τρεις θα διάλεγα τον κύριο Κουτσόπουλο. Γιατί θεωρώ ότι πρώτον η κουζίνα που κάνει είναι λίγο πιο κοντά σε αυτό που θα ήθελα να κάνω και επίσης γιατί είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος που κάνει πολλή πλάκα. Νομίζω ότι σε μια δουλειά εκτός από το απόλυτο και το αυστηρό χρειάζεται και αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved