Η πιο νόστιμη σπιτική Σπανακόπιτα είναι αυτή !!!
Taste

Η πιο νόστιμη σπιτική Σπανακόπιτα είναι αυτή !!!

Στα διάφορα μαγειρέματα μου το μυστικό μου είναι η φαντασία μου και το βούτυρο Lurpak που το ΛΑΤΡΕΥΩ !!! Αν και στην προκειμένη συνταγή δεν το χρειάστηκα και θα σας πω γιατί η μάλλον πως προέκυψε προχτές να φτιάξω αυτή την μαγική μυρωδάτη σπανακόπιτα.

Είχα μερικά χρόνια να φτιάξω σπιτική σπανακόπιτα να ανοίξω φύλλο .. αν και παράγγελνα συνήθως από τον Κύριο Μαγγίνα στην Ν. Ερυθραία το πιο φρέσκο και παραδοσιακό φύλλο που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Με αυτά και με αυτά τις προάλλες εκεί που ήμουν στο Σούπερ Μάρκετ και ψώνιζα ξαφνικά έπεσε στο μάτι μου ένα καινούργιο είδος φύλλου (συγκλονιστικό θα έλεγα), αν και ήταν στην κατάψυξη που γενικά μου αρέσει να μαγειρεύω τα πάντα φρέσκα, μου μίλησε κάπως σαν μια λιγούρα και έτσι μαζί με το φύλλο αυτό πήρα και από την μαναβική και τα παρακάτω που θα σας πω και 500 γρ φέτα και 200 γρ Philadelphia.

Γύρισα σπίτι και αμέσως προθέρμανα τον φούρνο, πήρα μια βαθιά κατσαρόλα έβαλα λίγο ελαιόλαδο μέσα και έκοψα 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, πρόσθεσα 1 κιλό σπανάκι, ( 2 σακούλες ήταν των 500γρ έτοιμο καθαρισμένο από την σαλατική).

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved