Νίκος Κουλούσιας: «Δεν θα αγχωθώ με τα ανάκτορα»
Taste

Νίκος Κουλούσιας: «Δεν θα αγχωθώ με τα ανάκτορα»

Ο Νίκος Κουλούσιας είναι ο Έλληνας σεφ που θα μαγειρέψει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Όταν ο σεφ ρωτήθηκε για το αν έχει άγχος γι' αυτήν τη βραδιά, εκείνος απάντησε χαμογελώντας πως «όχι» και αποκάλυψε στο Secret ποιος είναι ο πιο δύσκολος κριτής που έχει αντιμετωπίσει.

«Μαγειρεύω μανέστρα στην κόρη μου, που είναι τριών χρόνων και είναι ο πιο αυστηρός κριτής που έχω αντιμετωπίσει ποτέ μου. Δεν θα με αγχώσουν τα ανάκτορα». Ο Νίκος Κουλούσιας είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει με την ευγένεια και τον τρόπο που σου μιλάει. Καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης μας η αγάπη του για τη μαγειρική ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη.

«Πήγα στα 15 στη σχολή μαγειρικής και παράλληλα έκανα μαθητεία σε αλυσίδα ξενοδοχείων, στην οποία δουλεύω ακόμα και σήμερα, 22 χρόνια μετά», είπε και συνέχισε δηλώνοντας πως «όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέχασα ποτέ μου πως είμαι ένας μάγειρας, όπως ήταν η γιαγιά μου στην Κοζάνη». Ως άνθρωπος ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ελάχιστων που τιμούν τις ρίζες τους.

«Πρέπει πάντα να κοιτάμε πίσω μας και να παίρνουμε κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια στη ζωή». Η προσήλωση του στην οικογένεια και η πίστη του στον Θεό είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες στη ζωή του. Στόχος του μάλιστα είναι, όπως μας είπε, να μεταβεί το επόμενο διάστημα στο Άγιον Όρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved