Έκτορας Μποτρίνι: «Αν έχει πρόβλημα, να έρθει στο εστιατόριο μου να το πει…»
Taste

Έκτορας Μποτρίνι: «Αν έχει πρόβλημα, να έρθει στο εστιατόριο μου να το πει…»

Επέμβαση στο πόδι του είχε κάνει ο Έκτορας Μποτρίνι. Το πόδι του ακόμα τον ταλαιπωρεί, όμως ο τηλεθεατής που βλέπει το Hell’s Kitchen, δεν έχει καταλάβει τίποτα.

«Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο στο γόνατο μου, μετά το ξαναχτύπησα και θέλω ακόμα έναν μήνα φυσικοθεραπεία. Είναι λίγο κουραστικό να μένεις πίσω. Στην αρχή ήμουν στο κρεβάτι για 15 μέρες. Είναι προβληματικό, δεν είναι τόσο εύκολο, όμως την εκπομπή τη βγάλαμε χωρίς γκρίνιες», εξηγεί στο Secret.

Σχολιάστηκαν έντονα τα πλάνα όπου ο ίδιος πετάει τα φαγητά ,που δεν ήταν καλά στα σκουπίδια. Όμως ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ξεκάθαρος και σε αυτό το κομμάτι: «Με τσαντίζει η υποκρισία. Ένα πράγμα που πρέπει να πάει στα σκουπίδια δεν το δίνουμε να το φάει άνθρωπος. Τον ισοπεδώνουμε τελείως. Πόσο σωστό είναι το καμένο φαγητό να το δώσεις σε έναν άστεγο; Εμείς πετάμε φαγητό που δεν τρώγεται. Που είναι λύσσα, που βρωμάει, που έχει καεί. Αν κάποιος από το τραπέζι γυρίσει το πιάτο επειδή έχει δίπλα κρεμμύδια, που .δεν το θέλει, φυλάμε το πιάτο και το βράδυ τα τρώμε οι μάγειρες, το σέρβις και όλοι», τονίζει.

Ο ίδιος απαντά και στον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος δημοσία είπε πως δεν πέρασε καλά στο «Hell’S Kitchen» και ότι ο Μποτρίνι δεν πήγε στο τραπέζι τους, τους απαξίωσε και δεν τους είπε ούτε «γεια»; «Κάνει λάθος και θα έπρεπε να είναι πιο τυπικός και τίμιος. Εγώ δεν ήξερα καν ότι ήρθε καλεσμένος. Όταν τον είδα να μπαίνει, τον χαιρέτησα. Μιλήσαμε τους καλωσόρισα και βγάλαμε και φωτογραφία. Έχουμε τις κάμερες και μπορούμε να δούμε τα πάντα. Μετά, δυστυχώς, η βραδιά του σέρβις ήταν δραματική, το μισό εστιατόριο δεν έφαγε, και εγώ ασχολήθηκα με τους παίκτες. Αν έχει πρόβλημα, να έρθει στο εστιατόριο μου να το πει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved