Μάγκυ Ταμπακάκη: «Πληγώθηκα διότι χαρακτηρίστηκα ως κακή μάνα»
Taste

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Πληγώθηκα διότι χαρακτηρίστηκα ως κακή μάνα»

Η Μάγκυ Ταμπακάκη περίμενε πως θα είναι στον τελικό του «MasterChef». Πλέον, έχει μετριαστεί η απογοήτευση που ένιωσε όταν έχασε την αναμέτρηση με τον Γιώργο;

«Η απογοήτευση έχει πλέον εξαφανιστεί. Πιστεύω πως όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο. Έτσι και με την αποχώρηση μου, ίσως έγινε για καλό, για να απολαύσω -νωρίτερα την οικογένεια μου και. να ηρεμήσω ψυχολογικά» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ποια στιγμή ήταν πιο δύσκολη;

«Η πρώτη ή η δεύτερη και οριστική αποχώρηση σας από το παιχνίδι; Η πρώτη, διότι ήμουν πολύ αγχωμένη με την κατάσταση της υγείας του γιου μου. Πριν αποχωρήσετε την πρώτη φορά οικειοθελώς, οι συμπαίκτες σας είχαν σχολιάσει αρνητικά το δίλημμα σας»

-Βλέποντας τι ειπώθηκε τότε, θυμώσατε, πληγωθήκατε ή πεισμώσατε;.

«Πληγώθηκα διότι χαρακτηρίστηκα ως κακή μάνα, πράγμα που δεν αληθεύει. Σίγουρα δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τη λέξη «δίλημμα», διότι δεν επρόκειτο για δίλημμα. Έκανα μια λάθος επιλογή λέξης πάνω στον πανικό μου. Δεν σκεφτόμουν καθαρά, ήθελα απλά να λύσω το θέμα και να πάω ,σπίτι μου, δίπλα στο παιδί μου. Όταν επιστρέψατε στο παιχνίδι, είπατε πως η ατμόσφαιρα στο σπίτι ήταν εχθρική απέναντι σας.»

-Θεωρείτε ότι σας φοβόντουσαν ως αντίπαλο;

«Πώς θα μπορούσαν να με φοβούνται άτομα με τόσο μεγάλη μαγειρική εμπειρία; Πιστεύω πως απλά δεν τους ήμουν συμπαθητική και τους ενόχλησε που μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved