Τιμολέων Διαμαντής: «Δεν πιστεύω ότι είμαι πάρα πολύ ταλαντούχος»
Taste

Τιμολέων Διαμαντής: «Δεν πιστεύω ότι είμαι πάρα πολύ ταλαντούχος»

Ο Τιμολέων Διαμαντής είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2. Το περίμενε ότι θα κερδίσει;

«Ναι, το περίμενα ότι θα κερδίσω. Γι' αυτό το πράγμα πήγα στον διαγωνισμό. Ήξερα τις δυνατότητες μου. Δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος. Δεν πιστεύω ότι είμαι πάρα πολύ ταλαντούχος. Είμαι όμως ο άνθρωπος που δουλεύει. Ο Χρήστος Γλωσσίδης είναι από τα παιδιά που ρίχνει κάτι μέσα σε μια κατσαρόλα και θα του βγει τέλεια. Έχει ταλέντο από μικρό παιδί. Εγώ, από την άλλη, ασχολήθηκα τυχαία. Αλλά δούλεψα, διάβασα, το έψαξα, χάλασα πολλά χρήματα, ασχολήθηκα με αυτό και πιστεύω ότι ο τίτλος του MasterChef τώρα ανταμείβει τους κόπους έξι ολόκληρων χρόνων που κάνω αυτό το πράγμα» τόνισε στο Down Town.

-Πώς ένιωθες όμως τόσο σίγουρος, από τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν ήσουν ο καλύτερος μάγειρας;

«Δεν λέει ότι δεν είμαι καλός, αλλά έχει διαφορά το να είσαι ταλαντούχος και να το έχεις από μόνος σου από το να δουλεύεις για έναν στόχο. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά. Από μικρό παιδί δουλεύω για να καταφέρω πράγματα και για να κάνω πραγματικότητα ό,τι βάζω στόχο. Νομίζω ότι αυτός που δουλεύει καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια, γι’ αυτό και βγαίνει στο τέλος κερδισμένος.»

-Είσαι λίγο «φυτό», όπως έλεγαν και στο παιχνίδι;

«Να πω την αλήθεια, «φυτό» έγινα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Στο σχολείο δεν είχα καμία σχέση. Πήγα σε νυχτερινό σχολείο, είχα πάρει πολλές αποβολές, ήμουν από αυτούς που ξεσήκωναν την παρέα, που διοργάνωνα όλες τις εκδρομές. Δηλαδή «φυτό» έγινα από τα 22 μου και μετά, που αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Ήταν ο μόνος τρόπος να είμαι αφοσιωμένος για να πάρω τον τίτλο. Χωρίς προσήλωση δεν θα κατάφερνα τίποτα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved