Τιμολέων Διαμαντής: «Έπαθα πλάκα την πρώτη φορά που…»
Taste

Τιμολέων Διαμαντής: «Έπαθα πλάκα την πρώτη φορά που…»

O Τιμολέων Διαμαντής μπήκε στο MasterChef και κατάφερε να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής. Πότε κατάλαβε ότι είναι σε καλό δρόμο για τον τίτλο;

«Κατάλαβα σχετικά νωρίς ότι είμαι σε καλό δρόμο, γιατί ξεχώρισα τα άτομα που το είχαν και , θα ήταν οι σκληροί ανταγωνιστές μου. Βέβαια κουράστηκα πολύ στο μέσο της διαδρομής. Υπήρξε ένας κορεσμός από τον εγκλεισμό, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Κατάφερα σιγά σιγά να πάρω τα πάνω μου και έφτασα μέχρι το τέλος» τόνισε στο Down Town.

-Κινήθηκες δηλαδή με στρατηγική;

«Όχι. Κινήθηκα με στόχο.»

-Όταν βγήκες από το σπίτι και είδες ότι το show έχει γίνει viral, πώς αντέδρασες;

«Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να έχει γίνει όλο αυτό. Δεν είχαμε καμία εικόνα όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Έπαθα πλάκα την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν στον δρόμο. Με άφησαν μόνο μου στο ΚΤΕΛ για να ταξιδέψω στους δικούς μου στον Βόλο και έγινε χαμός. Στη στάση που κάναμε με το λεωφορείο υπήρχαν πολλά σχολεία που ήταν σε εκδρομές και τα πιτσιρίκια ούρλιαζαν. Λατρεύω τις αντιδράσεις των παιδιών. Ο κόσμος με σταματάει, με χαιρετάει, άλλοι μου προτείνουν δουλειές, μου ζητούν να βγούμε φωτογραφίες, μου μιλούν στον δρόμο. Από κοντά σου λένε βέβαια μόνο τα καλά. Στο Διαδίκτυο γράφονται τα άσχημα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved