Χρήστος Γλωσσίδης: «Τα σχέδια μου δεν αλλάζουν»
Taste

Χρήστος Γλωσσίδης: «Τα σχέδια μου δεν αλλάζουν»

Ο Χρήστος Γλωσσίδης έφτασε ένα βήμα πριν την μεγάλη νίκη στο MasterChef. Νιώθει απογοητευμένος που έφτασε τόσο κοντά στο έπαθλο και δεν το πήρε;

«Φυσικά και είμαι ελάχιστα απογοητευμένος, όμως ο Τιμολέων είναι ένας πολύ καλός μάγειρας και μπράβο του που κέρδισε. Σίγουρα ήθελα να κερδίσω, αλλά δεν πειράζει. Η ζωή συνεχίζεται. Θεωρώ ότι άξιζα που έφτασα μέχρι εδώ όσο και ο Τιμολέων» τόνισε στο Down Town.

-Είχες σκεφτεί τι θα έκανες αν κέρδιζες τις 50.000 ευρώ;

«Θα επένδυα τα χρήματα σε μαγειρικά ταξίδια για να γίνω καλύτερος μάγειρας»

-Ποια είναι τα σχέδιά σου;

«Τα σχέδια μου δεν αλλάζουν. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, να μαγειρεύω. Η αγάπη μου για τη μαγειρική δεν αλλάζει. Η μαγειρική είναι τέχνη, προάγει την ειρήνη και μοιράζει αγάπη. Δεν γίνεται να είσαι μάγειρας και να μη δίνεις αγάπη. Πάντως, ένα από τα μαγειρικά μου όνειρα είναι να κάνω τους ανθρώπους να τρώνε πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες σιχαίνονται. Αυτό σημαίνει να είσαι καλός μάγειρας. Να κάνεις τον άλλον να φάει τα σαλιγκάρια που σιχαίνεται γιατί του τα μαγείρεψες όπως του άρεσαν. Να του αλλάξεις τη νοοτροπία, όπως ένας δάσκαλος μορφώνει ένα παιδάκι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved