Χρήστος Γλωσσίδης: «Αγαπάω έντονα, τσακώνομαι, έντονα, κάνω τα πάντα έντονα»
Taste

Χρήστος Γλωσσίδης: «Αγαπάω έντονα, τσακώνομαι, έντονα, κάνω τα πάντα έντονα»

Ο Χρήστος Γλωσσίδης έφτασε μια ανάσα από την νίκη στο MasterChef. Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, μιλά και θυμάται  την πιο όμορφη και την πιο δύσκολη στιγμή του στο παιχνίδι.

«Νομίζω ότι η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν αρχίσαμε να δενόμαστε και να προχωράμε ως παρέα Η πιο δύσκολη ήταν όταν ήμουν προτεινόμενος για αποχώρηση μαζί με τον Χάμπο και όταν έφυγε ο Σάββας. Ήταν πολύ δύσκολο όταν έφευγε κάποιος από εμάς» τόνισε στο Down Town.

- Έμπλεξες σε τσακωμούς;

«Τι εννοείς; Μες στο παιχνίδι τσακωνόμουν συνέχεια, γιατί είμαι ένας έντονος χαρακτήρας. Αγαπάω έντονα, τσακώνομαι, έντονα, κάνω τα πάντα έντονα. Αυτή είναι η φάση.»

-Τα «χαστουκάκια» που έδωσες στη Νικόλ σχολιάστηκαν αρνητικά.

«Ήταν κάτι φιλικό και όχι κάτι κακοπροαίρετο. Μιλήσαμε μετά με τη Νικόλ και δεν θεωρώ ότι παρεξήγησε κάτι. Όπως είπα, είμαι λίγο έντονος σε όλα.»

-Είσαι εκτός παιχνιδιού εδώ και έναν μήνα. Τι ανταπόκριση είχες από τον κόσμο;

«Το κλίμα στον δρόμο ήταν πολύ θετικό, δεν έχω βιώσει κάτι αρνητικό. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη και ευχαριστώ πολύ γι1 αυτό. Αν και το internet με δίκασε για τα χαστουκάκια στη Νικόλ. Διάβασα, επίσης, άσχημα σχόλια που είχαν να κάνουν με την εικόνα μου και με το πώς φαίνομαι. Αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ποτέ κανείς δεν κατάφερε να μου κάνει bullying στη ζωή μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved