Αυτό είναι το απόλυτο birthday cake!
Taste

Αυτό είναι το απόλυτο birthday cake!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το ίδιο και η διάθεσή μας για πάρτι. Η μέρα μεγαλώνει, οι ταράτσες της πόλης είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τώρα, οι αφορμές για να μετατρέψουμε κάθε ημέρα σε γιορτή και να απολαύσουμε στο έπακρο τις μικρές χαρές της ζωής γίνονται περισσότερες!

Ανακαλύψαμε έναν λόγο παραπάνω για να σε εμπνεύσουμε να οργανώσεις ένα μοναδικό πάρτι για τη φίλη σου που μεγαλώνει, να κάνεις μία έκπληξη στον σύντροφό σου για την επέτειό σας ή να φτιάξεις τη διάθεση των συναδέλφων σου τη Δευτέρα το πρωί στο γραφείο! Είναι πολύ πιο απλό και εύκολο από ό,τι φαντάζεσαι… Αρκεί να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου να βρίσκει αφορμές για να διασκεδάζει λίγο περισσότερο.

Ξέχνα όσα σε απασχολούν και οργάνωσε μικρά ή μεγαλύτερα πάρτι που θα σε γεμίζουν χαρά και θα σε μυήσουν στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Οι ηλιόλουστες μέρες και η χαλαρότητα που τις περιβάλλει θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις το άγχος της καθημερινότητας και να δεις τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα. Ξεσήκωσε την παρέα σου και δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

Φυσικά, στο επίκεντρο κάθε συγκέντρωσης και πάρτι βρίσκεται ένα cake! Και εμείς ανακαλύψαμε την πιο γευστική και δροσιστική εκδοχή του, που ονομάζεται B&J Birthday Cake και μας γέμισε με έμπνευση για να γιορτάζουμε πιο συχνά, αλλά και να μοιραστούμε τα καλά νέα! Άλλωστε μην ξεχνάς ότι, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις τα γενέθλια κάποιου για να καλέσεις τους αγαπημένους στο σπίτι και να απολαύσετε ένα δροσιστικό παγωτό στο «ανθισμένο» μπαλκόνι σου, στον καταπράσινο κήπο ή οπουδήποτε αισθάνεσαι άνετα…

It’s party time!

https://www.youtube.com/watch?v=odUmbTSjvNg
Δημιούργησε ένα όμορφο σκηνικό, απλώς χαμηλώνοντας τα φώτα και επιλέγοντας την αγαπημένη σου playlist. Όταν φτάσουν όλοι οι καλεσμένοι σου, υποδέξου τους με ένα μεγάλο χαμόγελο και κέρασέ τους ένα B&J Birthday Cake! Είναι η νέα μας ανακάλυψη που έκανε λίγο πιο γλυκιά την καθημερινότητά μας! Κυκλοφορεί με αφορμή τα 40 γενέθλια των Ben & Jerry’s και αποτελεί τον πιο απολαυστικό πειρασμό: Παγωτό με γεύση κέικ βανίλια με ροζ ζαχαρόπαστα, σιρόπι φράουλας και κομμάτια κέικ!

διαφιμισι

Όπως φαίνεται οι Gurus των γεύσεων Ben & Jerry’s έκαναν τον πιο απολαυστικό συνδυασμό δύο αγαπημένων γεύσεων, «παντρεύοντας» με τον καλύτερο τρόπο παγωτό και κέικ, σε ένα γευστικά ανεπανάληπτο κύπελο! Το «κερασάκι» πάνω στο... κέικ, είναι ότι όλα τα συστατικά φέρουν πιστοποίηση Fairtrade και το παγωτό παρασκευάζεται με γάλα από τα οικογενειακά αγροκτήματα Caring Dairy. Έτσι, είσαι σίγουρη ότι για μία ακόμα φορά θα απολαμβάνεις εξαιρετική ποιότητα και περιποιείσαι την παρέα σου προσφέροντας το καλύτερο!

Με το πρωτότυπο και εντυπωσιακό B&J Birthday Cake δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να οργανώσεις το πιο επιτυχημένο πάρτι σε λίγα μόλις λεπτά. Μην αγχώνεσαι λοιπόν, προκειμένου να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Απλώς φόρα το πιο λαμπρό χαμόγελό σου, περιτριγυρίσου από αγαπημένα πρόσωπα και γιόρτασε απολαμβάνοντας το πιο εορταστικό παγωτό. Υποδέξου το καλοκαίρι με χαλαρή διάθεση!

Δεν χρειάζεσαι δικαιολογίες για να μετατρέψεις κάθε μέρα σε γιορτή… Γενέθλια; Επέτειοι; Σαββατοκύριακα; Πάντα υπάρχει ένας λόγος για κέικ! Πόσο μάλλον όταν αυτό περιέχει frosting, σιρόπι φράουλας, ολόκληρα κομμάτια κέικ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved