Ανδρεανή Τσάφου: Ο τοκετός, η επισκληρίδιος και η ηθική ικανοποίηση
Taste

Ανδρεανή Τσάφου: Ο τοκετός, η επισκληρίδιος και η ηθική ικανοποίηση

Η Ανδρεανή Τσάφου τον Απρίλιο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου, νωρίς το πρωί ένιωσε έντονους πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο μαιευτήριο, όπου λίγο μετά έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της. «Το πρωί της Παρασκευής σηκώθηκα από το κρεβάτι με πόνους και πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου, ο οποίος με καθοδήγησε να πάω στο μαιευτήριο καθώς είχαν ξεκινήσει οι πόνοι της γέννας. Έφτασα στο Ιασώ στις 8.15 και μιάμιση ώρα αργότερα κρατούσα αγκαλιά το δεύτερο γιο μου. Ο μικρός μου βιαζόταν πολύ να βγει» λέει στο People.

Το νεογνό γεννήθηκε 3.370 κιλά με φυσιολογικό τοκετό. «Θυμάμαι στη προηγούμενη εγκυμοσύνη μου ήθελα να ζήσω όλη την εμπειρία της γέννας χωρίς να κάνω επισκληρίδιο, αλλά τότε δεν ήταν εφικτό, ο γιατρός μου έκρινε πως θα έπρεπε να κάνω. Στο δεύτερο τοκετό μου, όμως, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν πρόλαβα καν να κάνω επισκληρίδιο και ένιωσα μια μικρή ηθική ικανοποίηση που αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε η επιθυμία μου» σχολιάζει.

Η Ανδρεανή και ο σύζυγος της, Παύλος, έχουν ακόμη ένα μεγαλύτερο γιο, τον 3,5 ετών Αποστόλη. Πώς υποδέχτηκε το μικρότερο αδερφό του; «Ο Αποστόλης περίμενε με χαρά να επιστρέψουμε σπίτι για να τον γνωρίσει. Μάλιστα, του χαρίσαμε ένα αρκουδάκι λέγοντάς του πως είναι δώρο από το μωρό. Μόλις τον είδε, χάιδεψε για λίγο το κεφαλάκι του και μετά πήγε να συνεχίσει το παιχνίδι του. Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, αλλά δείχνει να πήρε πολύ θετικά τον ερχομό του μικρούλη» αναφέρει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved