Τιμολέων Διαμάντης: «Σίγουρα αν έρθει η πρόταση θα το δοκιμάσω»
Taste

Τιμολέων Διαμάντης: «Σίγουρα αν έρθει η πρόταση θα το δοκιμάσω»

Αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του MasterChef

Ο Τιμολέων Διαμαντήςμιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τον Χρήστο Γλωσσίδη και τη σχέση τους ενώ αποκαλύπτει αν τον ενδιαφέρει η καριέρα στην τηλεόραση.

Με τον Χρήστο ήρθες αρκετές φορές σε κόντρα μέσα στο παιχνίδι, θα μπορούσες να συνεργαστείς μαζί του σε μια κουζίνα;
«Με τον Χρήστο είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί μάγειρες αλλά και χαρακτήρες. Μαλώναμε σαν το σκύλο με τη γάτα, αλλά φυσικά δεν κρατάμε κακία. Είναι λογικό να έρχεσαι σε κόντρα με κάποιον, αλλιώς δεν θα είχαμε και προσωπικότητα. Πιστεύω πως ναι, θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε σε μια κουζίνα αν βέβαια, βάζαμε και οι δυο νερό στο κρασί μας και το αποτέλεσμα θα ήταν φανταστικό!»

Ως MasteeChef ανήκεις σε μια πολύ κλειστή ομάδα, που περιλαμβάνει τον Άκη Πετρετζίκη και τον Λάμπρο Βακιάρο. Παρακολουθείς την πορεία τους;
«Εφόσον δήλωσα κι εγώ συμμετοχή στο παιχνίδι, σίγουρα τους έχω παρακολουθήσει και έχω δει τι βήματα έχουν κάνει. Ο Λάμπρος είναι ένα νέο παιδί που προχωρά σιγά σιγά και κάνει πολύ καλά αυτό που κάνει, ενώ ο Ακης Πετρετζίκης είναι ο πρώτος κι αυτός που έδειξε το δρόμο. Έχει χτίσει μια αυτοκρατορία, αλλά το έκανε μέσα σε δέκα χρόνια, οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει κι εγώ να πάω με πολύ αργά βήματα»

Θα σε ενδιέφερε μια τηλεοπτική καριέρα;
«Αν μπορώ να το υποστηρίξω, γιατί όχι; Παράλληλα, βέβαια, θέλω να μαγειρεύω δεν μπορώ να ξεχάσω τη μαγειρική για το τηλεοπτικό κομμάτι, εκτός αν αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δυνατό. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμη αν το κατέχω κι αν είμαι έτοιμος, αλλά σίγουρα αν έρθει η πρόταση θα το δοκιμάσω», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved