Τιμολέων Διαμαντής: «Είχα στο μυαλό μου τον τίτλο και τίποτε άλλο»
Taste

Τιμολέων Διαμαντής: «Είχα στο μυαλό μου τον τίτλο και τίποτε άλλο»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τιμολέων Διαμαντής εξηγεί τι τον ώθησε στο να δηλώσει συμμετοχή σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό, όπου ήξερε από την αρχή ότι θα αντιμετώπιζε ισχυρούς αντιπάλους.

«Μου αρέσουν πολύ τα βραβεία και όταν δήλωσα συμμετοχή αυτός ήταν ο στόχος, τίποτα λιγότερο. Είχα δηλώσει συμμετοχή και στο προηγούμενο, αλλά όταν με κάλεσαν στην οντισιόν δούλευα και είχα ήδη κανονίσει να φύγω για το Γκέτεμποργκ, οπότε, δεν πήγα ποτέ. Μετά το μετάνιωσα και όταν έμαθα ότι θα ξεκινούσε ο επόμενος κύκλος, δήλωσα αμέσως συμμετοχή. Είμαι ένα παιδί από την επαρχία και όλα αυτά είναι καινούρια. Δεν θέλω να καώ. Θέλει αυτοσυγκράτηση, αυτοσυγκέντρωση, πολλή μεθοδικότητα και πειθαρχία, στοιχεία που θεωρώ πως έχω.

Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 24 ετών. Σε στιγμές που πιεζόμουν ψυχολογικά σκεφτόμουν πως θα μου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω. Οπότε μπορούσα να αποβάλω τον αρνητισμό και τις κακές σκέψεις στο δευτερόλεπτο. Δεν υπήρξε όμως ούτε στιγμή που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Είχα στο μυαλό μου τον τίτλο και τίποτε άλλο. Ήρθα από τη Σουηδία μόνο γι' αυτό, για να κερδίσω, καθώς είχα ήδη μια καλή δουλειά εκεί, με καλά λεφτά. Για μένα θα ήταν αποτυχία αν δεν έφτανα στον τελικό», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved