Στέλιος Παρλιάρος: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να βγάλω εκπομπή»
Taste

Στέλιος Παρλιάρος: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να βγάλω εκπομπή»

Ο Στέλιος Παρλιάρος εδώ και πολλά χρόνια, ασχολείται με την ζαχαροπλαστική. Πλέον, βλέποντας έναν άνθρωπο, καταλαβαίνει και ποιο γλυκό του αρέσει…

«Ναι, καταλαβαίνω τι του αρέσει, τι είναι για την περίσταση, τι θα του προτείνω και πώ5 πρέπει να το σχεδιάσω. Μέσα από μια θεϊκή δύναμη το εισπράττω πλέον. Μπορεί να μην το έχω σκεφτεί μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά ξέρω ότι θα μου έρθει η ιδέα και μου έρχεται την ώρα που θα το δημιουργήσω. Μου έρχεται από το σύμπαν μια δύναμη και μου λέει: «Πρέπει να κάνεις αυτό», και το φτιάχνω» τόνισε στο Λοιπόν.

-Πώς βλέπεις τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τη ζαχαροπλαστική;

«Έχουν βγει πολλά νέα παιδιά, που τα αγαπώ και τα βοηθάω, γιατί μου αρέσει να πηγαίνουν τα πράγματα παρακάτω. Κάποια στιγμή θα πάω στο... σπίτι μου.»

-Έχεις σκεφτεί αυτή τη στιγμή;

«Την έχω σκεφτεί από το άγχος μου να χαλαρώσω. Έχω συρρικνώσει κάποια πράγματα, να μη σκορπίζομαι, αλλά δεν θέλω. Μου φτάνει το ένα μαγαζί που έχω στο Κολωνάκι, θέλω να είναι ελεγχόμενο. Σέ ό,τι αφορά στους νέους, η τηλεόραση έκανε καλό αλλά και κακό σε όλους μας.»

-Τι έκανε;

«Για να βγω στην τηλεόραση, έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 28 χρόνια καριέρας στη ζαχαροπλαστική, για να κάνω δική μου εκπομπή. Παλαιότερα πήγαινα σε άλλες εκπομπές. Είχα προτείνει στο Mega, στις καλές εποχές, να κάνω μια εκπομπή όπως είναι οι «Γλυκές αλχημείες», αλλά τότε δεν την πίστευαν, δεν ήταν η εποχή της ζαχαροπλαστικής στην τηλεόραση. Έτσι, πέρασαν πολλά χρόνια για να βγάλω εκπομπή. Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια για να βγάλω ένα βιβλίο, δεν με πίστευαν, πέρασαν πολλά χρόνια για να κάνω δικό μου περιοδικό... Τώρα οι νέοι με βλέπουν ή έναν άλλο συνάδελφο και λένε: «Τι ωραία, θα γίνω σταρ, χαλαρά κι ωραία», όμως δεν είναι έτσι. Χάνονται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved