Η συνταγή της ημέρας: Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα
Σε περίπτωση που η γάστρα σας πίνει γρήγορα τα υγρά, κοιτάμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο ζεστό νερό.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά κομμένη σε κύβους πάχους 7*7εκ.
1 στικ σέλερυ κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μεγάλα καρότα, κομμένα οριζόντια στη μέση και έπειτα κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
5 φύλλα δάφνης
3κλ. Θυμάρι
2κ.σ. ελαιόλαδο
2κ.σ. βούτυρο
2κ.σ. αλεύρι
2κ.σ. πελτέ ντομάτας
2κ.σ. Worcestershire sauce
2 κύβους ζωμό μοσχάρι
1ltr. Χλιαρό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ