Κοτοπουλάκι γλασσαρισμένο με κρέμα βαλσάμικο και πατάτες baby
Διαβάστε την συνταγή για κοτοπουλάκι γλασσαρισμένο με κρέμα βαλσάμικο και πατάτες baby
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ξύδι βαλσάμικου, το μέλι, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
- Ρίχνουμε μέσα στο μπολ τα μπούτια κοτόπουλου τα ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού η μαρινάδα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά με 1 ώρα.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ