Κοτοπουλάκι γλασσαρισμένο με κρέμα βαλσάμικο και πατάτες baby
Taste

Κοτοπουλάκι γλασσαρισμένο με κρέμα βαλσάμικο και πατάτες baby

Διαβάστε την συνταγή για κοτοπουλάκι γλασσαρισμένο με κρέμα βαλσάμικο και πατάτες baby
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ξύδι βαλσάμικου, το μέλι, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
  3. Ρίχνουμε μέσα στο μπολ τα μπούτια κοτόπουλου τα ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού η μαρινάδα και τα βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά με 1 ώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved