Χταπόδι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι
Taste

Χταπόδι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι

 Το μακαρονάκι όταν το βγάλουμε από τη φωτιά θα «κρατάει» λίγο, γι” αυτόν το λόγο το αφήνουμε 10 λεπτά εκτός φωτιάς για να μαγειρευτεί τελείως. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε στη συνταγή 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί!

Ξεπλένουμε καλά το χταπόδι με νερό και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια περίπου 6-7εκ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved