Κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα

Κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα

Μία πανεύκολη και γρήγορη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα:

1 lt κρέμα γάλακτος

250 ml γάλα πλήρες

250 ml κρόκοι αυγού

225 ml ζάχαρη κρυσταλλική

1/2 κ.γ. υγρή βανίλια

Για τη σάλτσα:

160 γρ. σοκολάτα 60%

250 ml κρέμα γάλακτος

30 γρ. μέλι

100 γρ. πουρέ μπανάνας (2 ώριμες μπανάνες)

Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.