Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα
Taste

Κεφτεδάκια γαλοπούλας με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

#tsoulotip: Καλό θα ήταν το μείγμα του κιμά να το αφήσουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο να βγάλει όλα του τα αρώματα και να σφίξει. Σε περίπτωση που δεν έχουμε τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο, αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα πυρήμαχο σκεύος μαζί με τους κεφτέδες και ψήνουμε.

Προθερμαίνουμε το φορύρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved