Μαριάντα Πιερίδη: Το κορμί τρώει και μας δίνει τη συνταγή για μοσχαρίσια κεφτεδάκια με γλυκοπατάτα
Taste

Μαριάντα Πιερίδη: Το κορμί τρώει και μας δίνει τη συνταγή για μοσχαρίσια κεφτεδάκια με γλυκοπατάτα

Κι όμως η Μαριάντα Πιερίδη είναι καλή μαγείρισσα!

Δεν είναι μόνο μανούλα, τραγουδίστρια, σύζυγος, αλλά το κορίτσι ξέρει και να μαγειρεύει. Η Μαριάντα Πιερίδη έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram την σπεσιαλιτέ που φτιάχνει και ο γιος της τρελαίνεται!

Η ίδια λοιπόν έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της: «(Μου αρέσει πάντα να κάνω μεγάλη ποσότητα και την άλλη μέρα το πρωί βάζω κεφτεδάκια μέσα σε τορτίγια με τυρι κ ντομάτα και δε μένει ούτε ψίχουλο! Επίσης ο Νικόλας τρελαίνεται για αυτά! ?

500 γραμ. κιμά Μοσχαρίσιο

1 γλυκοπατάτα (γύρω στα 250 γραμ). 30 γραμ. Νιφαδες κινοα (Παλιότερα είχαν μόνο τα βιολογικά σουπερμάρκετ αλλά τώρα έχει και ο Σκλαβενίτης στα ράφια με τα δημητριακά. Αν είναι δύσκολο να βρείτε χρησιμοποιήστε Νιφάδες βρώμης)
Ένα μικρό ξερό κρεμμύδι

15 γραμμάρια φρέσκο τζίντζερ (Εγώ βάζω 30 γιατί είναι πολύ θρεπτικό κάτι σας το δικό μας σκόρδο και λατρεύουμε την γεύση του στα φαγητά! Επίσης αφήνει τέλεια γεύση στο στόμα )
Δύο κλωναράκια Δυόσμο φρέσκο (μόνο τα φύλλα τους)

Τρία ασπράδια
Δύο-Τρία κουταλιά της σούπας Ελαιόλαδο

Αλάτι πιπέρι κατά βούληση
Η Γλυκοπατάτα η κινόα και το Τζίντζερ είναι τα απαραίτητα συστατικά σε αυτό το φαγητό γιατί και τα τρία θεωρούνται σούπερ food και είναι απαραίτητα υλικά όταν κάνεις διατροφή ή δίαιτα!
Προσωπικά έχω καταργήσει την πατάτα από τη διατροφή μας και την έχω αντικαταστήσει με διάφορα είδη γλυκοπατάτας ! ☺️ ———————
Εκτέλεση:
Αλέθουμε την γλυκοπατάτα το κρεμμύδι το Τζίντζερ το δυοσμό τα ασπράδια κ το λάδι. Αμέσως μετά τα προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τον κιμά την κινόα το αλάτι και το πιπέρι.
Ετοιμάζουμε ένα ταψάκι με μια λαδόκολλα
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας σε μεσαίο μέγεθος μπαλίτσες, τα βάζουμε στο ταψάκι και αμέσως μετά ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 30’. Τη θερμοκρασία και το χρόνο μην τα «δέσετε», γιατί ο κάθε φούρνος ψήνει διαφορετικά οπότε να έχετε το νου σας! ?
Με αγάπη!!!! ??????»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved