Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Στο τέλος θα φτάσεις εκεί που σου αξίζει»
Taste

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Στο τέλος θα φτάσεις εκεί που σου αξίζει»

Η αλήθεια είναι πως η μόδα επιτάσσει την επιλογή του να ασχοληθεί κανείς με τη μαγειρική, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ωστόσο έχει αντίθετη άποψη.

Η ίδια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της υποστηρίζει πως πρέπει κανείς να ασχοληθεί με τη μαγειρική επειδή πραγματικά την αγαπά και όχι επειδή έχει γίνει… μόδα.

Τι θα συμβούλευε ένα νέο που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική;
«Να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα μόνο αν του το λέει η καρδιά του κι όχι επειδή είναι μόδα να είσαι chef. Γιατί μόνο τότε θα πετύχει. Αν θέλεις να μαγειρεύεις, να δημιουργείς, να δοκιμάζεις και να δουλεύεις στην κουζίνα με 100% προσήλωση σε αυτήν τη δουλειά, τότε -και μόνο τότε- θα πετύχεις σε αυτό το επάγγελμα. Σε έναν επίδοξο chef έχω να πω ότι από την ώρα που στο υπαγορεύει η καρδιά σου και είναι ανάγκη σου να μαγειρεύεις, μην αφήσεις κανένα να σου κόψει τα φτερά. Όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος σου, στο τέλος θα φτάσεις εκεί που σου αξίζει. Αρκεί να το πιστεύεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Όσο για το αν απολαμβάνει τα πιάτα που μαγειρεύουν για εκείνη;

«Με μεγάλη χαρά. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, ταξιδεύω συχνά σε όλο τον κόσμο, Έχω τη χαρά και την τύχη να έχω γνωρίσει μερικούς από τους πιο διάσημους chefs του πλανήτη. Και μάλιστα, να με έχουν περιποιηθεί στα εστιατόρια τους, όπως κι εγώ όταν βρίσκονται στην Ελλάδα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved