Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ καταδίωξε και ακινητοποίησε ληστή
Taste

Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ καταδίωξε και ακινητοποίησε ληστή

Πολυπράγμων αποδεικνύεται ο Τζέιμι Όλιβερ καθώς εκτός από εξαιρετικός μάγειρας είναι καλός και στο να… συλλαμβάνει κλέφτες.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος σεφ συνέλαβε έναν διαρρήκτη όταν αυτός επιχείρησε να μπει στο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο.

Ο δράστης είχε προσπαθήσει νωρίτερα να εισβάλει σε διπλανά σπίτια όπου φέρεται να κατοικούν και άλλοι διάσημοι, όπως ο Τζουντ Λο και η Κέιτ Μος. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο 43χρονος βρισκόταν στην έπαυλη του, της οποίας η αξία κοστολογείται περίπου στις 10.000 000 ευρώ, μαζί με τη 43χρονη σύζυγο του Τζουλς και τα πέντε παιδιά τους. Ο διάσημος σεφ άκουσε περίεργους θορύβους από το διπλανό σπίτι και βγαίνοντας στον κήπο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε να εισβάλει στο δικό του σπίτι.

Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν στην «Daily Mirror» ότι ο Ολιβερ έγινε έξαλλος και άρχισε να κυνηγάει τον διαρρήκτη. Τον έπιασε λίγο αργότερα και τον ακινητοποίησε με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο, ενώ άλλοι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης την επόμενη κιόλας ημέρα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να διευκρινιστούν οι λόγοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved