Η διάσημη σεφ Ναϊτζέλα Λόσον… τρελάθηκε με το κοκορέτσι
Taste

Η διάσημη σεφ Ναϊτζέλα Λόσον… τρελάθηκε με το κοκορέτσι

Μπορεί να είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες σεφ στον κόσμο και να έχει «γράψει»… χιλιόμετρα στις κουζίνες, ωστόσο δεν είχε δοκιμάσει ποτέ στη ζωή της κοκορέτσι.

Πρόκειται για την Ναϊτζέλα Λόσον η οποία μόλις το έκανε… έλιωσε!

Η διάσημη σεφ, βρέθηκε φέτος στην Ελλάδα για τον γάμο του κριτή της βρετανικής εκδοχής του Masterchef, με ελληνική καταγωγή, Τζορτζ Καλομπάρη και της αγαπημένης του Νάταλι Τρικάρικο, που έγινε στην Αθήνα.

Η 58χρονη Βρετανίδα, αφού βρέθηκε στη χώρα μας δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί και την Μύκονο. Η Λόσον όχι απλά ενθουσιάστηκε από το μαγευτικό τοπίο, ποστάροντας φωτογραφία του νησιού, αλλά… τρελάθηκε και από τα ελληνικά εδέσματα.

Σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram, η Ναϊτζέλα δημοσίευσε με φόντο την αρχιτεκτονική του νησιού, ένα πιάτο με παστίτσιο και σαλάτα, γράφοντας: «Σας παρουσιάζω, από εδώ από την Μύκονο, ένα υπέροχο πιάτο με παστίτσιο και σαλάτα».

Αυτό όμως που ξετρέλανε κυριολεκτικά την διάσημη Βρετανίδα σεφ ήταν το κοκορέτσι, όπως έγραψε σε άλλη της ανάρτηση: «Έπρεπε να γίνει! Αποχαιρετισμός στη Μύκονο με σουβλάκι και -η πρώτη μου φορά που το τρώω αυτό και είμαι απόλυτα ξετρελαμένη- κοκορέτσι (ελαφρώς κρυμμένο κάτω από τις πατάτες). Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το κοκορέτσι: είναι το όνειρο εκείνου που λατρεύει τα εντόσθια. Κι αυτή η ξεροψημένη πέτσα από εντόσθια! Μακάρι να είχα φάει περισσότερο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο μέρος στο Λονδίνο που μπορείς να το βρεις...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved