Γαύρος τηγανητός με ταραμοσαλάτα που δύσκολα του λες «όχι»

Γαύρος τηγανητός με ταραμοσαλάτα που δύσκολα του λες «όχι»

#tsoulotip: Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο πανάρισμα και λίγο ξύσμα από λεμόνι.

ΥΛΙΚΑ


Για το πανάρισμα:

500 γρ γαύρος

180 γρ σκληρό αλεύρι

180 γρ καλαμποκάλευρο

90 γρ σιμιγδάλι

1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό

1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας

1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό

Αλάτι

Πιπέρι

Για την ταραμοσαλάτα:

500 γρ. ηλιέλαιο

200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί

75 γρ. ταραμά λευκό

70 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

50 γρ. χυμό λεμονιού

40 γρ. νερό (προαιρετικά)

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com