Κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα
Πεντανόστιμη και εύκολη κρεμ μπρουλέ με σοκολάτα και μπανάνα από τον Γιώργο Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα:
1 lt κρέμα γάλακτος
250 ml γάλα πλήρες
250 ml κρόκοι αυγού
225 ml ζάχαρη κρυσταλλική
1/2 κ.γ. υγρή βανίλια
Για τη σάλτσα:
160 γρ. σοκολάτα 60%
250 ml κρέμα γάλακτος
30 γρ. μέλι
100 γρ. πουρέ μπανάνας (2 ώριμες μπανάνες)
Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ