Crumble ροδάκινο
#tsoulotip: Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ροδάκινου με τζίντζερ γι' αυτό και βάζω αρκετή ποσότητα. Αν δε θέλετε να έχει τόσο πιπεράτη γεύση απλά μειώστε το στα μισά ή αφαιρέστε το εντελώς.
ΥΛΙΚΑ
(Υλικά για μια ταρτιέρα 28 εκ.)
1 κιλό Ροδάκινα (καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι)
100 γρ. Ζάχαρη
20 γρ. Κορν φλάουερ
20 γρ. Χυμό λεμονιού
5 γρ. Αλάτι
2 κ.γ. Φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)
Για το crumble:
150 γρ. Αμύγδαλα (καθαρισμένα)
150 γρ. Βρώμη
150 γρ. Βούτυρο (παγωμένο, κομμένο σε κύβους)
150 γρ. Ζάχαρη
2 Βανίλιες
1 Κρόκο αυγού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ